Általános információk

Fontos! A hetijegyek augusztus 11.-re, a Pertu Partyra is érvényesek!

JEGYEK

 

Mennyibe kerül a jegy?

Elővételi jegyárak: | Napijegy: 1.999 Ft | Hetijegy: 4000 Ft     (Az elővételi időszak július 20-ig tart.)

Helyszíni jegyárak: | Napijegy: 1.999 Ft | Hetijegy: 5000 Ft

 

Hol lehet jegyet venni?

Elővételben: Jegyek vásárolhatók a Jegyvásárlás menüpontra kattintva, a jegyirodánkban, illetve az Esti-Party Kft. címén (5000 Szolnok, Ostor u. 1/B).

A helyszínen: A C+ Fesztivál 2014. augusztus 11-én, hétfőn 17:00 órakor nyitja kapuit, ekkor kezdődik a jegyek helyszíni értékesítése. A helyszíni jegyvásárlás során csak készpénzzel történő fizetésre van lehetőség!

 

Mettől meddig tartózkodhatok a fesztivál területén?

Napijeggyel: A napijegyesek az adott napra szóló jegy másnapján, délelőtt 10:00 óráig tartózkodhatnak a fesztiválterületen. A napijegyek a helyszínen minden nap reggel 08:00 óra után kerülnek árusításra, aki ez előtt érkezik, még az előző napra kap jegyet. Az éjfél után megváltott jegyek 50%-os kedvezménnyel kaphatók.

Bérlettel: A hetijeggyel rendelkezők augusztus 11. 17:00 órától augusztus 17. 10:00 óráig tartózkodhatnak a helyszínen, ezután már kezdődnek a bontási munkálatok.

 

Ki jogosult ingyen belépésre?

12 éves kor alatt, illetve fogyatékossággal élő személyeknek csak és kizárólag kísérővel ingyenes a belépés. A kísérőnek meg kell vásárolni a belépésre jogosító jegyét.

 

Figyelem! A jegyek nem átruházhatóak és nem visszaválthatóak!

 

 

 

ODAJUTÁS

 

Autóval: Közúton Budapesttől egy órányi autóút alatt elérhető, az E 60-as főúton 95 km távolságra található.

 

Tömegközlekedéssel: Vasúti összeköttetése a fővárossal, illetve az alföldi nagyvárosokkal kiemelkedő, földrajzi helyénél fogva mindössze egy, másfél óra alatt megközelíthető. A szolnoki vasútállomástól a következő buszjáratok indulnak a Tiszaliget megálló felé: K15, 6, 6Y, 7, 7Y, 8, 8Y, 27, 28. Gyalog 2,4 km, körülbelül 30 percnyi sétára található.

SZOLNOK TÉRKÉP

 

 

KEMPING/SZÁLLÁS

 

Sátrazás: A fesztivál területén a sátrazás a kijelölt helyen lehetséges és INGYENES a hetijeggyel rendelkezők számára. A kempinget 2014. augusztus 11-én (hétfőn) 17:00 órától, a kapunyitást követően lehet elfoglalni, érkezési sorrendben. A fesztivál vendégeinek 2014. augusztus 17. (vasárnap) reggel 10:00 óráig kell elhagyniuk a rendezvény területét és a kempinget is, mivel a bontási munkálatok már aznap elkezdődnek.

 

Szállás: A fesztivál mellett közvetlenül található a Liget Hotel, a Garden Hotel és a Tiszaligeti Motel & Camping. A belvárosban is több szálláshely közül lehet választani, pl. Hotel Tisza, Hozam Hotel, Sóház Hotel…stb.

 

 

 

PARKOLÁS

 

A fesztivál közelében több parkoló áll a vendégek rendelkezésére. Az itt parkoló járművekért, illetve az autókban felejtett értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.

 

 

 

EGYÉB TUDNIVALÓK

 

Mit nem lehet bevinni a fesztiválra?

A C+ fesztiválra mások testi épségét veszélyeztető tárgyakat szigorúan tilos behozni! A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál ún. közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágó élű kés, rugóskés, gázspray, stb.), ez szabálysértésnek minősül. Magyarországon mind a könnyű, mind a kemény drogok fogyasztása és birtoklása is büntetendő cselekmény, ezért a C+ fesztiválra is szigorúan TILOS a behozatala! A C+ fesztiválra petárdát, rakétát, bármiféle pirotechnikai eszközt, ütő-, vágóeszközt, fegyvert, üvegtárgyat, szeszes italt, fél liternél nagyobb palackot, valamint kereskedelmi mennyiségű élelmiszert bevinni szigorúan tilos! A fesztivál területére állatok behozatalára nincsen mód. A bejáratnál személy- és csomagátvizsgálás történik kézi fémdetektorral.

 

Van elsősegélynyújtás?

A rendezvényen folyamatos, 0-24 órás orvosi és mentőügyelet működik. A fesztivál orvosi szolgálata a vonatkozó törvényi szabályozásnak megfelelően orvosi és elsősegély nyújtási szolgáltatást biztosít a C+ Fesztiválra.

 

Milyen tisztálkodási lehetőségek vannak?

Napi tisztálkodás a kemping területén található zuhanyzókban lehetséges, meleg vizet biztosítunk.

 

Van csomagmegőrző?

Igen, a fesztivál bejáratánál található.

 

Van biciklitároló?

Igen, a fesztiválterületen kívül, a bejárattal szemben található.

 

Elvesztettem valamit/találtam valamit. Mit tegyek?

A fesztiválon talált tárgyak az információs sátorban kerülnek összegyűjtésre, tehát a talált tárgyakat oda kérjük leadni és az elveszett tárgyakat is ott érdemes keresni. A talált tárgyakat a fesztivál után egy hétig őrizzük meg, és az [email protected] e-mail címen lehetőség van érdeklődni utánuk.

 

Milyen szabályok vonatkoznak a karszalagokra?

Mindenkinek, aki belép a fesztivál területére, karszalagot kell viselnie! A biztonsági korláton belül a szakemberek folyamatosan ellenőrzik a karszalag meglétét. Az elővételben megváltott jegyeket karszalagra kell a helyszínen beváltani. A karszalag nem átruházható, sérült, elveszett karszalagot nem áll módunkban cserélni, illetve pótolni.

 

Lehet bankkártyával fizetni?

Igen, a fesztivál területén van lehetőség a bankkártyás fizetésre.

 

Van ATM a fesztivál területén?

Nincs, viszont a fesztiválhoz pár perc sétára található egy OTP ATM. A szolnoki bankautomaták teljes listáját ITT találod!

 

 

FONTOS!

A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken megjelenik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem léphet fel sem a rendezőkkel, sem a felvétel készítőjével, sem annak jogos felhasználóival szemben. A rendezvényen kép- és hangfelvételeket csak a rendezők írásbeli beleegyezésével lehet készíteni! A fesztivál területén a rendezők írásbeli engedélye nélkül TILOS bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni! A fesztivál területén kívül történt balesetekért a rendezők felelősséget nem vállalnak. A büfékben 18 éven aluli személyeket dohányáruval, illetve fiatalkorúakat és ittas személyeket szeszes itallal nem áll módunkban kiszolgálni. Kérjük, a fokozott figyelmet a természeti értékekre, a szemetelés elkerülését! Vis maior esetén, nem áll módunkban visszatéríteni a jegyek értékét! A rendezvényt rossz idő esetén is megtartásra kerül. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! Kérjük, hogy a fesztiválon résztvevők vigyázzanak maguk és mások testi épségére is! Minden jegyvásárló a karszalag átvételével automatikusan elfogadja a Házirend szabályzatát!